Hieronder ziet u een aantal van onze activiteiten. Mocht u vragen hebben over deze activiteiten, dan kunt u contact opnemen met ons.

Seminars en evenementen

ISN Ulu organiseert verschillende seminars en evenementen op cultureel, religieus en educatief gebied. Hierin wordt veelal samengewerkt met gemeenten, kerken en andere moskeeën in Friesland.

Open dagen

Onze moskee organiseert ieder jaar een open dag waar iedereen van harte welkom is. Tijdens deze open dagen kunt u een bezoek brengen aan de moskee waarbij een rondleiding gegeven wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen om meer over de moskee of Islam te weten te komen.

Rondleiding

Het is mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen door het pand aan het Noordvliet. De inhoud van deze rondleiding is:

    • het bezichtigen van de gebedsruimte (mogelijk tijdens gebed);
    • uitleg krijgen over moskee en islam;
    • kennismaken met de imam en mogelijkheid om in dialoog te gaan;
    • Turkse thee drinken.
Sportactiviteiten

Met de gedachte dat sport verbroederd, organiseren wij verschillende sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld voetbaltoernooien.

Huiswerkbegeleiding

De profeet Mohammed (v.z.m.h.) heeft gezegd: “de mooiste erfenis die een kind nagelaten kan worden is goed onderwijs en opvoeding”. Hiermee wordt benadrukt hoe belangrijk onderwijs is in de Islam. Vanuit deze gedachte verzorgen wij huiswerkbegeleiding voor met name kinderen van moslimmigranten.